We just got back from two amazing weeks in the French Alps! I can't wait to start cooking again but this week is going to be spent catching up on a million things. So in the meantime, I thought you might enjoy a few pictures from my trip.
The local weekly market, where you can find traditional cheese
and charcuterie from Haute-Savoie, as well as honey and jams.
Some gorgeous views of my favorite spots.
c'est magnifique Emmy! Merci - super ces semaines en montagne quels beaux souvenirs pour vous 2!
ReplyDeleteOuah, les photos sont magnifiques et donnent envie (de partir ds les alpes, de se goinfrer de charcuterie, mon pêcher mignon... je suis addict au saucisson cuit de Bresse aaargh...)!! plein de bisous!!
ReplyDeleteOui oui Severine, on a fait un saucisson chaud, slurp, j'adore! Et une raclette, une fondue, plein de saucissons, de pain frais et de fromages (tomme, beaufort, reblochon)!! Heureusement qu'il y avait les marches en montagne pour eliminer tout ca :p
ReplyDelete